Referencer

Hvem har vi hjulpet?

Vi har gennem årene løst opgaver for en lang række spændende kunder i mange forskellige brancher. Herunder kan du se et udsnit af de virksomheder, som vi har løst opgaver for i forbindelse med bl.a. salgstræning, slagscoaching, salgsuddannelse, serviceudvikling, servicetræning og foredrag. Hvis du gerne vil blive endnu klogere på de konkrete løsninger, kan du også læse vores cases.

Sagt om os

/et al – Camilla Changtrakul Jensen, Projektleder:

“Vi havde i /et al. et behov for sparring og inputs til, hvordan vi kunne finde mere tid i hverdagen til salg og til at ligge den indsats, der skal til for at blive ved med at få nye salgsmuligheder. Her kom Nicolai ind og hjalp os til at gøre salgsopgaven mere håndgribelig og til at ligge nogle retningslinjer for, hvordan salg kan blive en endnu mere naturlig del af hverdagen. Vi har fået nye øjne på, hvor mange forskellige ting salg kan være og de mange forskellige måder det kan gribes an på. Vi kan klart anbefale Nicolai, Dan og Sales Diversity Lab – ikke kun for at være super kompetente og dygtige til at formidle deres stof på en spændende måde – men også fordi de er mega sjove at være sammen med og har lige så dårlig humor som os selv”.

Sagt om os

HK – Katrine Ansbøl, Faglig konsulent: “De er ekstremt dygtige fagligt, og derudover er de eminente undervisere, der både kan formidle fagligt tungt stof og teorier på en sjov og jordnær måde, hvilket er meget vigtigt med den målgruppe HK har, men de kan også sætte rammen således undervisningsrummet fungerer og holde fokus. Jeg vil først og fremmest anbefale andre at samarbejde med Dan og Nicolai, fordi de er ekstremt dygtige og har en dyb viden inden for deres felt.”

Carlsberg – Medarbejdere fra kursus: ” Dan og Nicolai er super gode til at formidle budskaber, de skaber trykke rammer” – “Rigtig rare og energiske undervisere. Specielt taget i betragtning, at det foregik online. Stor ros!”

Bravida – Lene Messel: “Det er godt at komme på salgskursus, hvor man ikke får trukket en bestemt salgs-”isme” ned over hovedet fordi underviseren har sat sig fast på noget, vedkommende har særlig forkærlighed for. Til gengæld oplevede jeg, at salgs”ismerne” skal passes til mig og mine udfordringer, og så bliver jeg bare bedre til at bruge dem. Anvendelse af egne cases gør meget i forhold til at komme højt på indlæringskurven. Og så har Nicolai og Dan jo en stor indlevelsesevne og erfaring så derfor bliver snakken hele tiden relevant.”

Deltager fra Online kursus:Både Nicolai og Dan er gode underviser, de mister ikke sin seer. Jeg vil til enhver tid anbefale dem”.