Et skræddersyet forløb resulterede i et effektivt samarbejde og fælles sprog

Falck Sales & Customer Service stod over for en udfordring med tre separate teams og individuelle tilgange til coaching. Manglen på en fælles forståelsesramme og et samlende sprog skabte kommunikative barrierer.

Udfordringen

Hos Falck Sales & Customer Service havde man 3 forskellige hovedteams: Kundeservice & Salg, Fastholdelse samt Outbound. De havde alle tilknyttet coaches, som havde til opgave at skabe en ensartet høj kvalitet i dialogerne, men også hjælpe medarbejderne med at komme udenom nogle af de kommunikative forhindringer, der også er en del af dagligdagen. Groft sagt gjorde hver coach tingene på sin egen måde og stod alene med opgaverne.

Målet var at udnytte synergierne mellem de forskellige coaches og sikre effektiv sparring på tværs. Til det var der behov for en fælles forståelsesramme og et fælles sprog.

Løsningen

Hos Falck var de ikke interesserede i en standardpakke, men derimod var ønsket at finde en samarbejdspartner, som var fleksibel, der kunne skræddersy et forløb specifikt til dem, deres hverdag og de mange forskellige profiler og kompetencer, hvert team havde.

Derfor blev løsningen, at Sales Diversity Lab og Falck i samarbejde formede et forløb, der sikrede motivationen hos medarbejderne. Forløbet havde fokus på dels at skabe et fælles billede af opgaven, de forskellige måder den var blevet grebet an på, de fremtidige muligheder, hvorunder opkvalificering i forhold til både det salgsfaglige og det træningsfaglige.

Resultatet

“Vi er et nyt sted i dag med vores coaching. For det første bliver der coachet meget mere specifikt på nogle nøgleområder. Noget vi ikke gjorde før, men nu er det meget mere specifikt, hvad er det for et behov, der er hos den enkelte i teamet. Derudover har vi også fået etableret et coach-forum på tværs, og vi har en sparring og et fælles sprog nu, som vi har manglet i vores hverdag.”

— Nadeem Nielsen, Director Falck Sales & Customer Service

Gratis e-bog
De seks tilgange til salg

Download vores populære e-bog, der taler ind i de seks tilgange til salg og klæder dig godt på til dit næste salg.

Skrevet af
Nicolai Jaques Sørensen
Direktør, Sales Diversity Lab
Book et uforpligtende møde

Skriv til os herunder – så kontakter vi dig

"*" indikerer påkrævede felter