Foredrag om salg

Til dig, der ønsker at have et fagligt indspark, der skaber motivation, kampgejst og virketrang på dit salgskickoff. 

Vi kommer forbi med et foredrag, der er tilpasset din organisations behov og ønsker — du skal dog tage højde for, at vi ikke er bange for at stikke til dig og dine medarbejdere.

Nicolai fortæller om salgsforedrag
Afspil video
Interesseret i et salgsforedrag?

"*" indikerer påkrævede felter

Sæt tanker i gang med et foredrag om salg

På foredraget går vi sammen på opdagelse i svarene på spørgsmålet: ”Hvad gør forskellen i salg?” på tværs af de dominerende salgstraditioner. Deltagerne udfordres på deres tænkning om salg, deres fokus, og ikke mindst hvordan de lykkes i dag.

Vores foredrag tager som oftest udgangspunkt i Nicolai Jacques Sørensens bog: ”Forstå salg og find din egen vej” og har typisk en varighed af 1½-2 timer. Både indhold og længde kan naturligvis tilpasses, så det stemmer overens med jeres situation, ønsker og behov.

Salgsforedrag skal inspirere og provokere

Bestiller du os til at komme og holde et salgsforedrag, bliver det alt andet end kedeligt – det tør vi godt garantere. Vores mål med foredragene er, at de både skal inspirere og provokere. For bliver man egentlig inspireret, hvis ikke man også bliver bare en lille smule provokeret?

Derudover vil vi med vores salgsforedrag forsøge at gøre op med mere-af-det-samme-tankegangen. For det er faktisk ikke løsningen på en salgsudfordring, men derimod en del af problemet. Med udgangspunkt i salgsteorien får du til foredraget derfor forklaringen på, hvorfor du ikke får fulgt (nok) op på de svære sager, som typisk også indeholder et stort forretningsmæssigt potentiale.  

Har du en forespørgsel? Kontakt os i dag

Vil du inspireres, provokeres eller ikke gå glip af nye tanker, der kan skabe nye handlinger? Det er, hvad du får med et af vores foredrag. 

Lyder et foredrag om salg til dit næste salgskickoff som det helt rigtige? Så send os gerne en forespørgsel, så vi sammen kan finde ud af, hvad det perfekte foredrag indeholder for jer. Du kontakter os ved at udfylde dine oplysninger i boksen øverst på siden, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig. 

Gratis e-bog
Forstå Salg – Første kapitel

Download første kapital af vores populære bog “Forstå Salg”, der taler ind i salg og klæder dig godt på til dit næste salg.

Skrevet af
Nicolai Jaques Sørensen
Direktør, Sales Diversity Lab