Et-dags salgskursus i 7 forskellige lokalafdelinger

HK er en af Danmarks største fagforeninger og a-kasser. I alt har HK over 270.000 medlemmer, og HK Privat står for næsten ca. 70.000 af medlemmerne. Medlemskab er primært henvendt til ansatte inden for handel, kontor og relaterede funktionærstillinger. Kontaktpersonen var faglig konsulent Katrine Lund Ansbøl.

Udfordringen

Som fagforening er det HK Privats opgave at skabe værdi for medlemmerne og dermed både fastholde og tiltrække medlemmer. Sales Diversity Labs opgave var i samarbejde med HK Privat at udvikle og afholde et dagskursus, hvor deltagerne fik adgang til at udnytte de metoder, der findes indenfor salg til at få nye handlemuligheder, og dermed øge effektiviteten af kommunikation – både internt og eksternt.

Løsningen

Salgskurset ”Succes med salg var ét heldags kursus afholdt i HK’s 7 lokalafdelinger. Kurset gav deltagerne fire forskellige svar på spørgsmålet: ”hvad gør forskellen i salg?” og står på skuldrene af 150 års Best Practice. Derudover kunne hver deltager vælge én af to workshops ”Tag initiativ til salget” eller ”Udnyt dialogen med kunden”, som med hvert sit udgangspunkt gav deltagerne mulighed for at træne i at anvende salgs-perspektiverne. Den generelle tilfredshed med kurset var i gennemsnit 8,27 ud af 10.

Læs om kundens egen oplevelse med forløbet.

Dan og Nicolai har i samarbejde med HK Privat udviklet og afviklet salgskurset ”Succes med salget” til HK Privat medlemmer. Samarbejdet med Dan og Nicolai har været sjovt, lærerigt og udbytterigt. Begge tog sig tid til både at afholde udviklingsmøder omkring indholdet og gribe telefonen for at tage en snak om, hvordan vi gør tingene bedst for den målgruppe, de arbejder med.

De er ekstremt dygtige fagligt, og derudover er de eminente undervisere, der både kan formidle fagligt tungt stof og teorier på en sjov og jordnær måde, hvilket er meget vigtigt med den målgruppe HK har, men de kan også sætte rammen således undervisningsrummet fungerer og holde fokus. Jeg vil først og fremmest anbefale andre at samarbejde med Dan og Nicolai, fordi de er ekstremt dygtige og har en dyb viden inden for deres felt.

Derudover er de to meget behagelige mennesker, som ønsker at lykkedes med et godt resultat og som har enormt meget ære og stolthed i det de laver, og så bliver man simpelthen i godt humør af at samarbejde med dem.

Deltagerne har sagt følgende om Dan og Nicolai og kurset ”Succes med salget”:

  • De havde en god energi dagen igennem
  • Gode undervisere. Fagligt indhold rigtig godt
  • Fantastiske oplægsholdere. Sjove, spændende og inspirerende
  • Positiv overrasket over det høje niveau hos underviserne
Gratis e-bog
De seks tilgange til salg

Download vores populære e-bog, der taler ind i de seks tilgange til salg og klæder dig godt på til dit næste salg.

Skrevet af
Nicolai Jaques Sørensen
Direktør, Sales Diversity Lab
Book et uforpligtende møde

Skriv til os herunder – så kontakter vi dig

"*" indikerer påkrævede felter