På jagt efter et salgskursus?

Til dig, der vil have mere ud af dine indsatser og tænder på fokuseret salgstræning, eller leder efter en mulighed for at opkvalificere dit salgsteam.

Nicolai fortæller om salgskurser

2 muligheder for
salgskurser

Vær opmærksom på, at vores åbne kurser passer bedst til enkeltpersoner — max 2 personer. Begge kurser er på 2 dage, og prisen er inkl. forplejning og kursusmateriale.

Har du brug for
fleksibilitet?

Sales Diversity Lab har udviklet en række klippekort til dig, som har behov for fleksibilitet

Vi tilbyder også forløb, foredrag og webinarer

Gennem hele forløbet og efterfølgende, har vi set en markant ændring i forhold til langt mere på dagsordenen hvordan både salg og service er kommet

Dario Winandy
Head of Customer Sales & Service

Opnå større succes med et salgskursus fra Sales Diversity Lab

Succes med salg er altafgørende for en virksomheds fremgang. Det stiller store krav til sælgerne — at tage ansvar for og ikke mindst at opnå kontinuerlig succes med denne nøglefunktion.

Den fødte sælger findes ikke. Det er en sandhed med modifikationer, fordi salg i høj grad handler om mennesker og kommunikation. Nogle er født med et talent for at kunne ”tale med alle”, hvilket kan være et godt udgangspunkt. Men det er ikke nok alene — der skal mere til.

Udvikling af salgskompetencer kan betragtes som at lære et håndværk, der består af mange forskellige færdigheder. Det kræver øvelse og træning. Men først og fremmest kræver det overblik over det, der gør forskellen for kunden, og som resulterer i en købsbeslutning.

Alt det og mere til lærer du på de salgskurser, vi tilbyder hos Sales Diversity Lab.

Derfor er salgskurser en god investering

Salgskurser er en værdifuld investering for både virksomheder og individuelle sælgere. Salgskurser er med til at forbedre salgseffektiviteten og øge omsætningen, så I ikke altid er bagud på salgsbudgettet.

Først og fremmest giver salgskurser deltagerne mulighed for at udvikle sig og forfine deres salgskompetencer. De lærer effektive salgsmetoder, forhandlingsteknikker og argumentationsformer. Dette giver dem evnerne til at identificere forskellige kundebehov, opbygge tillid og lukke salget på en overbevisende måde, som er tilfredsstillende for både kunde og sælger.

Endelig giver salgskurser mulighed for erfaringsudveksling og netværksopbygning. Når du deltager på kurset, har du muligheden for at dele erfaringer og udfordringer med andre i salgsbranchen.

Får jeg noget ud af at tage på salgskursus?

Absolut! Og det siger vi ikke kun, fordi vi også selv udbyder salgskurser. Uanset om du er ny inden for salgsbranchen eller en erfaren professionel, er der meget at vinde ved at deltage i et salgskursus.

Det vigtigste er, at et salgskursus er med til at udvikle dig personligt. Kurserne kan hjælpe med at øge selvtilliden, motivationen og engagementet, fordi man nu har større mulighed for at opleve succes i jobbet. På den måde vil du også opleve, at din karriere ikke står stille, og at du vil nå til nye højder, jo mere du arbejder med de metoder, du har lært.

Derudover vil du selvfølgelig udvikle dine salgsfærdigheder og udvide din viden inden for salgsområdet. Du vil lære effektive salgsstrategier og -teknikker, der hjælper dig med at forstå kundeadfærd og lære at håndtere forskellige salgsscenarier.

Gratis e-bog
Forstå Salg – Første kapitel

Download første kapital af vores populære bog “Forstå Salg”, der taler ind i salg og klæder dig godt på til dit næste salg.

Skrevet af
Nicolai Jaques Sørensen
Direktør, Sales Diversity Lab
Book et uforpligtende møde

Skriv til os herunder – så kontakter vi dig

"*" indikerer påkrævede felter