Salgstræning til B2B-salg

B2B-salg er en kompleks disciplin, hvor det er afgørende at forstå, hvordan man bedst kan imødekomme virksomheders behov.

Det er i dag vigtigere end nogensinde før at have de rette færdigheder og strategier på plads for at opnå succes i B2B-salg.

Nicolai fortæller om salgstræning til B2B-salg
Afspil video
Brug for salgstræning til B2B?

"*" indikerer påkrævede felter

B2B-salg handler om at skabe varige relationer med kunderne

Relationer er vigtige, når du skal sælge B2B — både at opbygge, men også at bruge senere hen. Det er afgørende at opbygge langvarige og gode relationer med dine kunder. Tænk på B2B-salg som en rejse mod at blive den betroede rådgiver for dine kunder. Gennem salgstræning kan du lære at opbygge tillid og troværdighed hos dine kunder. Du kan lære at stille de rigtige spørgsmål, lytte aktivt og demonstrere din ekspertise.

Ved at opbygge autentiske relationer kan du skabe en stærk forbindelse. Når kunderne har tillid til dig, vil de blive en form for ambassadører for dig, som kan anbefale dig til deres netværk, og det kan åbne dørene for gentagne forretninger og henvisninger. På den måde kan du skabe nye relationer til dine kunders netværk, så du øger dine muligheder for at nå ud til andre potentielle kunder.

Opkvalificér dit salgsteam med B2B-salgstræning

Vores Basic-pakke er for dig som sælger, der arbejder med salg på det professionelle marked (B2B). Om du møder kunderne fysisk, online eller via telefonen er underordnet. Metoderne er de samme, selvom de bringes i anvendelse via forskellige kanaler. Eller dig, der har en opsøgende salgsopgave og som ønsker at få mere succes i rollen.

Hvad får du ud af at deltage?

For at vinde kampen skal en bokser studere sine modstanderes bevægelser og taktikker. På samme måde skal en B2B-sælger også være i stand til at læse sin kunde og tilpasse sin tilgang — men det kræver øvelse.

Her er løsningen B2B-salgstræning. Det er en investering i dit salgsteam, der kan hjælpe dem med at udvikle de nødvendige færdigheder til at identificere kundens behov og levere værdifulde løsninger.

Salgstræning til B2B-salg kan være nøglen til at optimere dine salgsresultater. Når det kommer til B2B-salg, handler det ikke kun om at lukke aftaler, men også om at opbygge solide forbindelser med dine kunder. Her kan træningen give dine sælgere værktøjerne til at analysere og forstå deres kunders behov, så de kan tilbyde skræddersyede løsninger. Derudover kan B2B-salgstræning også hjælpe med at styrke dine sælgeres forhandlingsfærdigheder, der sikrer en win-win-situation for begge parter, fordi den endelige løsning opfylder begge parters interesser.

Få et skræddersyet salgsforløb med fokus på B2B-salg

Selv de mest talentfulde sælgere kan drage fordel af læring og udvikling, men salgstræning til B2B-salg er ikke kun for de erfarne sælgere, men også for de nyere kræfter på holdet. Ved at investere i salgstræning kan du sikre, at dine sælgere altid er opdaterede med de nyeste strategier og bedste praksisser inden for B2B-salg.

I Sales Diversity Lab tilbyder vi skræddersyede salgsforløb, der fokuserer på B2B-salg. Vi sammensætter et forløb med workshops, der kombinerer teori med praktisk træning, fx rollespil og træning af konkrete salgssituationer. Det hjælper dine sælgere med at øve og forfine deres færdigheder i et sikkert og støttende rum, hvor der er plads til at lave fejl.

Så hvad venter du på? Tag springet og investér i salgstræning til B2B-salg til dit salgsteam. Giv dine sælgere de værktøjer, de har brug for for at opnå deres fulde potentiale og skabe imponerende resultater. Gå ikke glip af muligheden for at tage din virksomhed til nye højder!

Sales Diversity Lab tilbyder også fleksibel salgscoaching

Ikke alles behov for salgstræning er det samme. Derfor har vi hos Sales Diversity Lab udviklet forskellige løsninger, netop fordi vi ved, at salgstræning ikke altid skal være det
samme format.

Foruden skræddersyede virksomhedsforløb og salgskurser for den enkelte sælger, har vi skabt Sales Diversity Flex. Det er en klippekortsløsning, som kan bruges til fleksibel salgscoaching i form af sparring, rådgivning eller medlyt på kundemøder, som sælgeren efterfølgende får feedback på og dermed kan optimere sine evner ud fra.

Et klippekort er normalvis på 8 timer og passer perfekt til en enkelt medarbejder, men det er også muligt at tilkøbe klippekort på flere timer, som kan bruges på flere personer. Her tilbyder vi klippekort på 16 og 24 timer.

Gratis e-bog
De seks tilgange til salg

Download vores populære e-bog, der taler ind i de seks tilgange til salg og klæder dig godt på til dit næste salg.

Skrevet af
Nicolai Jaques Sørensen
Direktør, Sales Diversity Lab
Book et uforpligtende møde

Skriv til os herunder – så kontakter vi dig

"*" indikerer påkrævede felter