Om os

Hvem er Sales- & Service Diversity Lab?

Sales- & Service Diversity Lab er et konsulenthus, der er specialiseret i sælgertræning, salgsledertræning og udvikling af salgsorganisationer. Desuden er vi specialister i udvikling af serviceafdelinger og uddannelse af medarbejderne i kundeservice, salgsbackup, tekniskservice og fieldservice.

Grundlæggende er vores eksistensberettigelse, at vi ønsker at gøre op med ”mere-af-det-samme”-tankegangen, idet vi tror på̊, at flere perspektiver giver flere mulige handlinger.

Kort fortalt

Kort fortalt handler det om, at hvis du vil lykkes i sælgerrollen, skal du kunne tilpasse dig i udpræget grad, fordi kunderne og situationerne altid er forskellige. Og hvis ikke du tilpasser dig, vil salget mere ligne gammeldags ”telemarketing”, der er kendetegnet ved lave hitrater – uanfægtet at det gennemføres på digitale platforme, SoMe eller andre steder. Så vil du lykkes oftere end det, må du gå en anden vej. Det hjælper vi dig med.

Sales Diversity Lab er grundlagt på tanken om, at salg ikke kan puttes på formel. Salg handler om mennesker og deres adfærd, og hver eneste salgssituation er forskellig fra den foregående. Interaktionen mellem mennesker skaber unikke situationer, og det er det, vi kan hjælpe dig med at forstå. Vi angriber salgsinteraktionerne på nye måder, så du får adgang til nye (og flere) handlinger. På den måde skaber vi den forskel, der får salget til at lykkes i langt flere situationer.

Salg er menneskelig interaktion

Selv om salg i sidste ende handler om resultater, så handler det i første omgang om mennesker. Det er her, vi tager fat først. Enhver salgssituation er forskellig på samme måde, som mennesker er forskellige, og derfor er det også vigtigt at være i stand til at se salget fra forskellige perspektiver. For ikke nok med at mennesker er forskellige, så er det jo også et spørgsmål om alt fra professionelt behov til hvilket ben, kunden har fået ud af sengen.

Vi arbejder med flere forskellige perspektiver på mennesker og deres adfærd og derved også med helt konkrete salgssituationer og processer. Det har vi gjort med succes for både os selv og de kunder, vi har arbejdet med, fordi perspektivering giver de klart bedste resultater. Du kan læse mere om vores ydelser her.

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig?

Bliv endnu klogere på hvad Sales Diversity Lab kan gøre for dit salg?

Vi har samlet en række tekster, som du kan dykke ned i herunder. Det er en underholdende blanding af betragtninger, indsigt, metoder og hardcore teori, som styrker din salgsorganisation. God læselyst.