Nye vinkler på deres dagligdags problemstillinger

Det var essentielt, at sælgerne alle fik brugbare værktøjer, der kunne understøtte og udvikle deres arbejde, og at få øjnene op for at alle gør deres arbejde forskelligt.

Euro Machinery ApS køber og sælger maskiner over hele verden, primært inden for den fleksible plastforarbejdnings- og plastgenbrugsindustri. Euro Machinery tilbyder hjælp igennem alle de nødvendige processer det kræver at fuldføre hele processen med at købe og/eller sælge udstyr til fleksibel plastkonvertering eller termoformning.

Deres team har mere end 30 års erfaring på markedet for køb og salg af plastikmaskiner, og fra vores kontorer betjener vi vores mange kunder over hele verden.

For næsten 30 år siden blev Euro Machinery grundlagt med forretningsidéen: “At være nordeuropæiske førende inden for køb og salg af brugte maskiner og andet udstyr til den fleksible konverteringsindustri”

”Takket være vores team af yderst professionelle, engagerede og positive mennesker og takket være vores tilbagevendende kunder er jeg glad og stolt over at kunne bekræfte, at vi har arkiveret dette mål og nu er en af de største forhandlere i verden for brugt udstyr i den fleksible konverteringsindustri.”

– Carlos Sousa, Founder Euro Machinery

Drømmen

På vores Sales Summit 2023, hvor sælgerne fra hele verden mødtes på vores hovedkontor i Vissenbjerg, ønskede vi at give vores sælgere et brugbart værktøj – nærmere bestemt en værktøjskasse, der er valid og accepteret af alle, med nye vinkler på deres dagligdags problemstillinger.

Løsningen

Vi fandt frem til nye tilgange til opgaverne. Nye værktøjer, som var lette og ligetil at implementere. Der er ingen metoder eller opfattelser der er forkerte. Vi skal blot huske at se tingene i den rette kontekst.

Resultatet

“Indlægget fra Nicolai støttede perfekt op om vores værdier – at vores forskelligheder er vores styrke.

Vi blev bekræftet i, at vi netop ved at gøre tingene på vores egen måde hver især, i fuld respekt for vores kolleger og deres tilgang til opgaverne, præsterer bedst i hverdagen. Strategier, der bliv taget i brug allerede samme dag med et super godt resultat.”

– Henrik Bonde Jespersen, Head of Sales, Euro Machinery

Gratis e-bog
Forstå Salg – Første kapitel

Download første kapital af vores populære bog “Forstå Salg”, der taler ind i salg og klæder dig godt på til dit næste salg.

Skrevet af
Nicolai Jaques Sørensen
Direktør, Sales Diversity Lab
Book et uforpligtende møde

Skriv til os herunder – så kontakter vi dig

"*" indikerer påkrævede felter