Eltronic A/S

“Eltronic A/S er en ingeniørvirksomhed med mere end 20 års erfaring med produktionssystemer og automation. Vores mål er at være kundernes foretrukne partner samt at øge deres globale konkurrenceevne.

Hos Eltronic A/S er vores værdier, vision og mission en integreret del af, hvem vi er. De former udgangspunktet for vores daglige arbejde, og de guider os i, hvordan vi arbejder sammen med hinanden, vores kunder og partnere.”

Udfordringen

Eltronic A/S havde et ønske om at skabe endnu stærkere relationer til kunderne, og den naturlige vej var gennem serviceafdelingen og via de serviceaftaler som sikrer stabil drift, blandt andet gennem forebyggende vedligehold.

Ud over fokus på eksisterende kunder, stod man overfor et stort potentiale i markedet, hvor service skulle være det strategiske aktiv, der sikrer Eltronic A/S en passende andel. Ønsket er at gøre det gennem tætte partnerskaber og etablere nye langvarige relationer.

Et modent marked, en ny organisation og mange spredte tanker gjorde det relevant at søge hjælp og inspiration ved Service Diversity Lab for at kickstarte arbejdet med serviceprocesserne og tage dem til nye højder.

Drømmen om endnu mere succes via service

“Vi savnede en klarere definition af vores serviceforretning. Hvilke produkter der kunne yde den nødvendige service for vores kunder samtidigt med de var rentable for vores forretning. Vores drøm er at vores projekt og serviceforrentning i endnu højere grad end i dag er bundet sammen og kan udnytte de synergier der eksisterer imellem dem.” – Thomas Honoré, Manager Service & Assembly

Udviklingsprocessen

“Processen har været rigtigt god. Vi startede med at kigge meget bredt på vores serviceforretning og blev i løbet af møderækkerne med Dan mere og mere konkrete.

Det er rart at det praktiske omkring indkaldelse af møder og referater bliver klaret af Dan. Det tager noget af presset i en travl hverdag. Samtidigt er det med til at sørge for at processen bliver drevet fremad via de opgaver Dan stiller fra gang til gang.

Vi har fået et klart overblik over hvad vores serviceydelser skal indeholde. Derudover har forløbet åbnet for en masse opgaver der kan styrke vores interne processer.”

Hvorfor anbefale andre at samarbejde med Service diversity Lab?

“Vi fik anbefalet Dan gennem vores søsterselskab, som havde/har gode erfaringer. Ovenstående resultater om processen og samarbejdet skulle gerne forklare hvorfor vi anbefaler Dan til andre.

Der er styr på processen hele vejen gennem forløbet og det skaber resultater.” – Thomas Honoré, Manager Service & Assembly

Vil du se mere om processen Eltronic A/S har været igennem, kan du her læse om vores Strategiske serviceudvikling.

Gratis e-bog
De seks tilgange til salg

Download vores populære e-bog, der taler ind i de seks tilgange til salg og klæder dig godt på til dit næste salg.

Skrevet af
Nicolai Jaques Sørensen
Direktør, Sales Diversity Lab
Book et uforpligtende møde

Skriv til os herunder – så kontakter vi dig

"*" indikerer påkrævede felter