1:1-træning skabte bedre service

BKI Professionel er en salgsorganisation i BKI Foods, som siden 1960 har leveret kaffe til danskerne siden 1960. Ud over BKI’s egne kaffemærker markledsføres også en række fødevaremærker som Lindt, De Cecco pasta, olivenolier samt mange andre specialiteter til specialhandlen. BKI professionel står for levering af kaffe til virksomheder i hele landet.

Udfordringen

Søren Meng, divisionschef i BKI professionel stod overfor en situation, hvor der skulle investeres markant i en udvidet serviceafdeling. Derfor havde BKI Professionel behov for sparring og for at få gennemset deres ”service level” med eksterne briller – samt at få inspiration til nye processer og systemer.

Løsningen

En analyse af BKI Professionels organisation, kompetencer og ydelser foretaget af Dan Brandt fra Sales Diversity Lab resulterede i et forløb med 1:1-træning. Resultatet var konkrete forslag samt inspiration til, hvordan den fremtidige serviceafdeling skulle struktureres. Derudover blve det klarlagt, hvordan fremtidige processer og systemer kunne forbedres for at få en mere effektiv afdeling.

Læs Sørens egen oplevelse med forløbet

– Jeg havde tidligere arbejdet med Dan og kendte hans evne til analysere, stille spørgsmål og inspirere til at gøre tingene anderledes og måske endda en smule bedre. Samtidigt var det for mig vigtigt, at vores afdeling og nøglefunktioner bleve inspireret af nogen udefra, men som samtidig havde erfaring med service og elsker den gode kundeservice.

Dan er kundernes mand og hans motto om at kunden altid har ret – til god service, eksekveres på en behagelig og meget motiverende facon. Egentligt ville jeg jo have hyret ham til at stå i spidsen for vores rejse, men han påstod at han ville være selvstændig. Nu forstår jeg hvorfor, for jeg er sikker på at han får mange glade kunder fremover.

Vi er blevet inspireret til hvordan vores fremtidige serviceafdeling skal struktureres, hvor vi kan gøre en forskel og ikke mindst fået øjnene op for hvor vores systemer og processer kan og bør forbedres. Jeg føler os godt rustet til at tage det næste skridt på den rejse.

For det første er Dan og Nicolai knalddygtige og inspirerende. Men på en dejlig jordnær og anti-konsulent-agtig måde. Dan er ekstremt god til at lytte, sætte sig ind i tingene og så nærmest få os til at føle, at vi selv har fundet de vises sten. Derfor tror jeg også det virker på den lange bane.

Gratis e-bog
De seks tilgange til salg

Download vores populære e-bog, der taler ind i de seks tilgange til salg og klæder dig godt på til dit næste salg.

Skrevet af
Nicolai Jaques Sørensen
Direktør, Sales Diversity Lab
Book et uforpligtende møde

Skriv til os herunder – så kontakter vi dig

"*" indikerer påkrævede felter