Salgsopgaven

Hvad skal der til for at få succes som sælger?

Det første og mest indlysende svar er: indsats! Hvis ikke du gør noget, får du ikke succes. Men det er ikke det samme, som at du ”bare skal gøre noget”. Det handler om de rigtige indsatser.

Hvordan tiltrækker du f.eks. nye kunder, så du sikrer et stabilt og stigende ordreflow? Eller hvordan udnytter du de åbenlyse muligheder for at øge mængden af forretning du laver med dine kunder i dag? Disse og mange flere spørgsmål vil du få besvaret på kurset – vel at mærke med din egen salgsopgave i centrum.

Intensiv salgstræning 3x3 timer

Det eneste du forpligter dig til, er at gå hjem og bruge det. Her er alt overflødigt er skåret væk. På dette salgskursus er salgsopgaven i centrum, nemlig balancen mellem kontinuerlig tilgang af nye kunder og udnyttelse af de muligheder, som porteføljen af eksisterende kunder indeholder.

Når vi mødes, er vi i arbejdstøjet, og du bliver guidet igennem hver af de to ”yderpoler”, hvorfra der kan komme fremtidig omsætning. Den ene er porteføljen af købende kunder, og den anden er din pipeline af kundeemner, som bliver til nye kunder. Derefter rettes fokus ind på balancen mellem disse yderpoler, hvilket vil være fundamentet for din fremtidige succes.

Du får ikke et refleksionsforløb, hvor vi smager på forskellige vinkler og dykker ned i nuancerne, der gør en forskel. Dette forløb handler udelukkende om at etablere fundamentet for at du lykkes med din salgsopgave.

Nøgleordene er struktur og systematik hvis du vil lykkes. Specielt hvis du vil gøre det uden at slide dig selv ihjel. Og i direkte forlængelse heraf kræver det løbende justering af dine handlinger, hvis du befinder dig på et dynamisk marked med kunder, som ændrer sig i takt med ændringerne på deres eget marked.

For at kunne tilrettelægge indsatserne på den bedst mulige måde skal du have overblik over de forskellige muligheder, der ligger i henholdsvis pipelinen af nye kunder og porteføljen af eksisterende kunder.

 

Hvem er forløbet målrettet?

  • Sælgeren, der ikke ønsker at tilbringe timer og atter timer på kurser, men som gerne vil gøre en forskel ude hos kunderne
  • Sælgeren, der oplever benhård (pris)konkurrence, og som dagligt kæmper for at skille sig ud fra mængden
  • Sælgeren, der har længerevarende salgsprocesser (mere end et halvt år).

 

Hvem er det ikke til?

  • Sælgeren, der udelukkende skal nå new bizz resultater
  • Sælgeren, der udelukkende skal servicere eksisterende kunder (KAM)
  • Sælgere, der har et enkelt (eller ganske få) produkter/ydelser, som kan karakteriseres som standardvarer/ commodities, og som kun har én ”berøring med kunden”

Indhold

Igennem de to første mødegange bliver du guidet igennem en struktureret proces, hvor du tager stilling til, hvordan du kan lykkes med salgsopgaven. Den første mødegang tager udgangspunkt i at skabe et kontinuerligt flow af nye kunder, som er på vej ind i din forretning.

I den anden mødegang koncentrerer vi os om at udnytte potentialet, som de eksisterende kunder indeholder. Igennem de to første mødegange bliver du guidet igennem en struktureret proces, hvor du tager stilling til, hvordan du kan lykkes med salgsopgaven ud fra hver sit udgangspunkt.

Forløbet afsluttes med, at du i den tredje mødegang bliver udfordret på balancen mellem disse ”yderpoler”, samt hvordan du løbende kan opnå succes med justering af dine indsatser og fokusområder.

Praktiske forhold

Hvad koster det?
Kr. 4.800,- for 3 mødegange, forplejning, kursusmaterialer og træningsopgaver. Prisen er inkl. kaffe/te, frugt og en let servering (så du ikke dør af sult, men så du samtidig kan nå hjem og spise med familien).

Hvornår?
Kurset er planlagt, så det tager mindst mulig salgstid, men så det samtidig er foreneligt med at have en familie. Derfor gennemføres træningen i tidsrummet 16.00-19.00.

Hvor?
MALT, Ceresbyen 62, 8000 Århus C (parkering: Q-Park, Ceres Byen, Ceres Allé 2, 8000 Århus C)

Tilmelding
Skriv til tilmeld@SalesDiversityLab.com (skriv ”Fast Track” i emnefeltet)
Oplys:

  • Deltager navn(e)
  • Virksomhed
  • Mailadresse og telefonnummer
  • Faktureringsadresse (ved tilmelding modtager du faktura umiddelbart efter)