Salgsmødet

Er du sulten på at styrke din performance?

Hvad er det egentlig der gør forskellen i salg? Dette spørgsmål har virksomheder, konsulenter og forskere arbejdet i mere end 150 år på at besvare. Der er mange gode bud, men ingen af dem kan stå alene.

Du får nu adgang til metoden, der står på skuldrene af den eksisterende viden om ”hvad der virker”. Henover 3 gange 3 timer vil du blive præsenteret for de vigtigste hovedstrømninger i det ocean af svar, der er på spørgsmålet om hvad der gør forskellen i salg. Og du vil få mulighed for at prøve det af allerede dagen efter.

Intensiv salgstræning 3x3 timer

Det eneste du forpligter dig til, er at gå hjem og bruge det. Alt overflødigt er skåret væk, uden at du skal læse en masse derhjemme. Der er jo ikke tale om et selvstudie.

Når vi mødes, er vi i arbejdstøjet, og du bliver gennem forløbet guidet igennem fire af de vigtigste (og mest effektive) ”salgsskoler”. Du planlægger, hvordan du griber de aktuelle kundesager, du har medbragt, an ud fra hvert perspektiv. Vi forventer, at du går direkte hjem og bruger det. Og bare rolig – du vil næsten ikke kunne vente med at lov at prøve det af, når vi er færdige.

Du vil opleve en proces, hvor du systematisk gennemgår de muligheder, som hver af perspektiverne tilbyder på en aktuel sag, for derefter at tage det bedste fra alle verdner og vinde sagen.

Det får ikke et refleksionsforløb, hvor vi smager på forskellige vinkler og dykker ned i nuancerne. Dette forløb handler udelukkende om at skaber resultater, og du kommer til at arbejde med dine egne aktuelle kundesager.

Hvem er forløbet målrettet?

  • Sælgeren, der ikke ønsker at tilbringe timer og atter timer på et salgskursus, men som gerne vil gøre en forskel ude hos kunderne
  • Sælgeren, der oplever benhård (pris)konkurrence og som dagligt kæmper for at skille sig ud fra mængden
  • Sælgeren, der har længerevarende salgsprocesser (mere end et halvt år).

 

Hvem er det ikke til?

  • Sælgere der kun har en enkelt berøring med kunden
  • Sælgere der har et enkelt (eller ganske få) produkter/ydelser, som kan karakteriseres som standardvarer/ commodities

Indhold

Mødegang 1 & 2
De fire dominerende ”salgsskoler”, Klassisk salg og Løsningssalg, Challenger Sale og Pitching er omdrejningspunktet, hvor vi fokuserer på de vigtigste værktøjer og største forskelle. Vi laver en styret proces, hvor du med udgangspunkt i egne produkter/ydelser anvender de vigtigste metoder, som hvert perspektiv indeholder.

Mødegang 3
Pragmatisk refleksiv anvendelse af metoderne fra de fire perspektiver. Hver deltager medbringer en konkret sag. Det kan enten være en, som vi skal ud på (= forberedelse), eller én sag som skal genvindes (=rebound). Vi anvender alle fire perspektiver på sagen, og forbereder derfra en strategi for at vinde kunden/sagen.

Praktiske forhold

Hvad koster det?
Kr. 4.800,- for 3 mødegange, forplejning, kursusmaterialer og træningsopgaver. Prisen er inkl. kaffe/te, frugt og en let servering (så du ikke dør af sult, men så du samtidig kan nå hjem og spise med familien).

Hvornår?
Kurset er planlagt, så det tager mindst mulig salgstid, men så det samtidig er foreneligt med at have en familie. Derfor gennemføres træningen i tidsrummet 16.00-19.00. Datoer tilgår.

Hvor?
MALT, Ceresbyen 62, 8000 Århus C (parkering: Q-Park, Ceres Byen, Ceres Allé 2, 8000 Århus C)

Tilmelding
Skrive til tilmeld@SalesDiversityLab.com (skriv ”Fast Track” i emnefeltet).
Oplys:

  • Deltager navn(e)
  • Virksomhed
  • Mailadresse og telefonnummer
  • Faktureringsadresse. (ved tilmelding modtager du faktura umiddelbart efter)