Til dig der har været på salgskursus, og som savner noget NYT.

Den erfarne sælger – en intensiv salgsuddannelse

Der er en fundamental modsætning mellem det der skal til for at lykkes i salg, og den måde vi træner sælgere på. Konsekvensen er at sælgerne ofte står afklædte tilbage i mødet med kunderne og resultatet bliver enten manglende salg eller lav lønsomhed.

Hvis du skal lykkes endnu bedre, kræver det for det første at du forstår den kompleksitet der kendetegner salget. For det andet skal du acceptere at mennesker er forskellige og hvis du skal lykkes med det samme overfor alle kunder, skal du foretage handlingerne forskelligt. For det tredje skal du udnytte det faktum, at dine vaner står i vejen for nye handlinger.

Ved at arbejde på denne måde får du adgang til større markedsandele, bedre lønsomhed og et langt mere meningsfuldt arbejde.

Men det er ikke nemt og der findes ingen quick fix.

Det kræver en fokuseret indsats og du skal vurdere om det overhovedet er noget for dig.

Vi er specialiseret i at uddanne og guide dig igennem denne proces, og vi er eksperter i at hjælpe erfarne sælgere til at finde langt flere og bedre veje i de mange udfordrende situationer en sælgerhverdag byder på.

Det der skal til for at lykkes i salg

 

Siden 1859 er det dokumenteret, at man har søgt efter svaret på spørgsmålet: ”Hvad gør forskellen i salg”. Siden da har det været genstand for undren, undersøgelser, indsamling af best practice såvel som forskning igennem mere end 150 år.

Den gode nyhed er at vi har svaret – den mindre gode nyhed er at der findes flere forskellige svar.

Årsagen til det er, at mennesker er forskellige (det gælder både sælgere og kunder) og det samme er situationerne som sælgerne dagligt befinder sig i. Dét er derfor vi har behov for flere forskellige metoder i salg for at lykkes på et højere niveau end tilfældet er i dag.

Det lykkelige ved at mange før os har interesseret sig for hvad der gør forskellen i salg er, at de faktisk har udviklet nogle ret effektive metoder.

Vi i Sales Diversity Lab, står således på skuldrene af de mest signifikante traditioner, som er: Klassisk salg, Løsningssalg, Challenger Sale og Pitching.  Og det er disse 4 skoler du lærer på dette kursus.

Du kan læse mere, og hente 1. kapitel af Nicolais bog, ved at følge linket her:

“Forstå salg og find din egen vej”

Hvem er kurset for?

Kurset er for den erfarne sælger, som vil lykkes bedre med salg OG som er villige til at levere den indsats både mentalt og fysisk, som det kræver.

Forudsætningen er at du tidligere har deltaget på et (standard) salgskursus, hvor den gode relation har været fundamentet og metoderne har koncentreret sig om:

 • Spørgeteknikker,
 • Argumentationsteknik,
 • Delaccepter og afslutningsteknikker
 • Håndtering af indvendinger og modstand.

Disse kurser udbydes ofte under overskrifter som: Det værdibaserede salg, professionelt salg, BtB salg, salget fra A-Z, Det effektive salg osv.

Vi tilbyder også kursus for nye sælgere. Her kan du se om det er for dig: “Den nye sælger – Basis salg”

Hvad får du ud af at deltage på kurset “Den erfarne sælger”?

 • Du får adgang til en fundamental ny måde at anskue og løse dine kundemøder på
 • Du får flere effektive metoder som hver især kan noget forskelligt, men sammen noget unikt
 • Med 4D-systemet bliver du skarpere på at sælge til alle de dine kunder – også i de sager hvor det hele er gået i stå
 • Du får mulighed for at tiltrække nye kunder på en anden måde end blot gennem relationen
 • Fastholdelse og udvikling af langvarige relationer via det som den enkelte kunder sætter pris på

Hvad får din virksomhed ud af din deltagelse?

 • Systematisk bearbejdning af virksomhedens nuværende og potentielle kunder
 • Mere motiverede sælgere, der kommer bedre igennem med budskaberne
 • Øget salg og større kundetilfredshed
 • Langvarige relationer med kunderne

Kursets indhold:

Selve kurset gennemføres således:

 • Uddannelsen starter med ”genopfriskning af salgsviden”
  • Op til 3 timers forberedelse
 • Intensiv workshop – 2 sammenhængende dage (kl. 9.00 – 17.00)
 •  Træning i kursets indhold og metoder ud fra dine egen fokusområder
  • På kurset modtager du konkrete træningsopgaver til inspiration til dine egne kundesager

Hvad siger andre?

“At jeg kan ”jongelere” rundt mellem salgsmetoderne afhængigt af kundetypen, salgets karakter og kompleksitet. Jeg stopper ikke ved modstand, men prøver en af de andre tilgange jeg har lært.”

Rasmus – Salgskonsulent

“I mandags havde jeg møde med en kontakt fra mit gamle netværk. Han har selv drevet en stor anerkendt virksomhed, som han har solgt for år tilbage. Nu er han professionel bestyrelsesmedlem – og formand for de fleste bestyrelser han deltager i. Det er nogle attraktive virksomheder, som jeg gerne vil have en indgang til, samt aktivere ham til at være ambassadør for os andre steder.

 I min forberedelse havde jeg brugt metoderne fra kurset, og da jeg præsentere det jeg kom med, var der glæde ved bestyrelsesformanden. Jeg fik kredit for min forberedelse og ægte interesse for virksomheden med mange uddybende spørgsmål, som han ikke havde oplevet med andre leverandører. Virksomhedsejeren har også kvitteret efterfølgende for den gode stemning, der i samarbejdet med os.

Fedt når læring kan omsættes til virkelighed så hurtigt.”

Jeanet Lindholm – Erhvervskundechef

”Det er altid lærerigt og inspirerende, at deltage på et eksternt salgskursus og derved blive udfordret/provokeret på sine vaner og ”det har vi altid gjort” attitude.

Salgskurset, har i den grad flyttet mine grænser og fået mig til at reflektere mere i forhold til at udfordre og anskue kunderne på i salgsprocessen, bl.a. at det er ok at stille krav til kunderne og at løsningen ofte er mere vigtig end produkter og priser” i sidste ende.”

Deltagende Key Account Manager

Kursus – Udvidet salg

Praktik

Praktik

Kurset gennemføres i Århus over to sammenhængende dage i tidsrummet 09.00-17.00. Frokost såvel som kaffe/the/frugt er inkluderet i prisen.

Efter kurset modtager hver deltager træningsopgaver til inspiration til egne kundesager, der sikrer at metoderne trænes og skaber værdi i dialogen med både nuværende og kommende kunder.

En central del af kurset er den personlige træning- og udviklingsplan, hvor kursisten løbende selv noterer hvad, der kan være værdifuldt at arbejde videre med. Det giver en stærk motivation til at ”fortsætte kurset” og dermed sikre langt større effekt.

Pris: Kr. 14.800,- ekskl. moms

Du tilmelder dig kurset via nedenstående link, eller kontakte os på nicolai@groupdiversitylab.com eller 22518889

Udvidet salg, 4D systemet