Salgsledelse – kurser og træning

Til dig, der er salgsleder og ønsker værktøjer til at motivere dine sælgere, øge hitraten, sikre et stabilt præstationsniveau, og i det hele taget nå jeres og organisationens mål.

Ansvaret for de gode salgsresultater ligger naturligvis ikke kun hos den enkelte sælger, men vil i sidste ende blive placeret hos salgslederen. Sådan er det jo. Vi hjælper dig med at skabe de bedst mulige rammer for dine sælgere og med at etablere en træningskultur, hvor kontinuerlig udvikling er i fokus.

Vi ser salgsledelse som mere end bare management. Hvor mange salgsledere koncentrerer sig om indsatser alene, fokuserer vi også på kvaliteten af indsatserne og ikke mindst sælgernes holdninger – både til kunderne, salget opgaven og måden at skabe værdi på. Med andre ord, så vil vi kigge på kulturen i salgsorganisationen og derigennem skabe positiv og konstruktiv forandring.

Hvad er RIK-H?

Med udgangspunkt i en gammel og gennemtestet model, nemlig RIK (Resultat = Indsats + Kompetencer), har vi bygget noget ekstra på. H står for holdning, og det er her, modellen bliver interessant. Det er nemlig sælgerens holdning til opgaven og kunden, der sammen med kontinuerlig træning kommer til at have afgørende betydning for resultaterne.

Gennem et forløb med os, hjælper vi sælgerne med at blive bedre dag for dag. Og vi hjælper gennem fokus på holdning og indstilling din salgsorganisation med at skabe de strukturer, der sikrer dig præstationer på højeste niveau.

Du har sikkert mange spørgsmål til, hvordan vores forløb kan hjælpe dig – svarene finder du heldigvis lige her i vores FAQ.

Vil du hellere have en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med salgsledelse?
Så kan du også kontakte os her