Hvad er et online akademi?

Et online akademi bygger på tanken om, at det skal være nemt og tilgængeligt for medarbejdere og ledere løbende at vende tilbage til de teoretiske metoder, og de praktiske eksempler.

Hvis vi kun mødes i “klasse-lokalet”, er der stor chance for at hverdagsmonsteret tager over så snart du er tilbage i din egen hverdag. Det betyder, at der kan gå længere tid før nye kompetencer omsættes til din egen virkelighed, og der kan gå lang tid før du får prøvet noget af. Vores erfaring er ligeledes, at uden et kontinuerligt fokus, er der større sandsynlighed for at den nye læring forvitrer over tid.

Vores online akademi understøtter de aktiviteter vi sammen finder frem til, som er det der passer bedst til jeres uddannelsesdrømme. Det er kun vores fælles fantasi som sætter grænsen for indholdet.

Vores online akademi er bygget på en CMS-platform, hvilket gør det yderst agilt. Det er bygget med stor brugervenlighed, og brugerne har adgang til det fra alle platforme 24-7/365.

Dit udbytte

Hvorfor have adgang til et online akademi?

Fordi det hjælper jer som virksomhed til at fortsætte med at høste gevinsterne af at have investeret i et kompetenceløft. Akademiet gør det nemt for dig som leder, at lave løbende kvalificeret opfølgning på anvendelse af metoderne.

Derudover, så kan et online univers hjælpe til at finde tid til uddannelse og træning. Så hvis du har svært ved at finde fysisk tid væk fra kunderne og opgaverne – typisk hele uddannelsesdage, så kan et online akademi hjælpe til at komme videre og i gang med et kompetenceløft.

Et samarbejde med os omkring et online akademi, er ligeledes et fælles samarbejde. Vi lukker ikke bare lige ned igen, fordi vi nu er færdige med et forløb. Nej for os er det vigtigt at holde gryden i kog, og sammen med jer finde den rettte model for det. Med et online akademi er det også nemt at fortsætte en udviklingen med nyt indhold, og ofte ser vi at det nye indhold skabes som et resultat af jeres nye strategi, eller kundernes efterspørgsel.

Hvad kræver det

For at komme i gang, skal vi sammen have drøftet jeres tanker og idéer for udddannelse.

Vi skal sammen finde svar på bl.a:

  • Hvad drømmer I om?
  • Hvad skal et akademi løse?
  • Hvem skal det være rettet imod?
  • Hvad ser vi af indhold?
  • Hvad er jeres budget og tidsramme?

Samt en del flere spørgsmål.

Vil du have en nærmere præsentation og se akademiet med dine egne øjne, så kontakt os for en gennemgang her: https://salesdiversitylab.com/kontakt/

Referencer

Vi har hjulpet flere kunder til at sætte salgsudvikling og salgstræning i system.

Vi har bl.a. bygget online salgsakademier for:

Mascot International A/S

Davidsen Byggemarked A/S

Würth Danmark