Nysalg og salg til eksisterende kunder – Hvorfra kommer succesen?

Det korte svar er, at succes kommer af at mestre begge discipliner. Og du ved at succes med hver af de to discipliner kræver fokus og specialisering – ellers havde du aldrig adskilt funktionerne i første omgang.

Medarbejderprofilerne indenfor de to discipliner er imidlertid også væsentlig forskellige, og derfor giver opdeling super god mening. Men du ved at I potentielt taber noget mellem stolene, og det vil vi gerne hjælpe dig med at samle op.

Indhold - hvad skal vi igennem?

Kort fortalt, skal vi igennem 3 workshops.

1 for sælgerne, 1 for kundesupport / kundeservice og til sidst 1 samlet. På de tre workshops dykker vi ned i, hvordan vi fra hver afdeling ser kunderejsen og salgsprocessen.

Oftest ser vi den igennem forskellige linser, alt efter hvilken afdeling vi arbejder i, og hvilke opgaver vi skal løse i relation til kunden. At kortlægge kunderejsen set ud fra mindst 2 forskellige perspektiver, giver os en unik mulighed for at blive klogere på, hvor den kan optimeres, og derfra skabe en endnu bedre oplevelse for vores kunder. I overskrifter skal vi igennem:

  • Introduktion til hvad det kan skabe af værdi at alle er kundefokuserede
  • Kortlægning af salgsprocessen og kunderejsen
  • Det klassiske clash mellem salg og support og de medfølgende udfordringer
  • Potente muligheder for endnu mere succes – når vi arbejder sammen om kunderne

Hvorfor skal du investere i dette?

Formålet er at skabe fælles fodslag (læs: fodslaw) i virksomheden for ALLE dem, der har kontakt med kunderne. Målet er at sælge mere til flere, skaffe nye kunder, skabe klarhed om salgsprocessen, roller og ansvar, samt hvem kommunikerer hvad til kunderne.

Kort sagt sikre at den bedste mand (eller kvinde) er på opgaven og ikke mindst sikre at opgaven overdrages, når den skifter karakter – uden at der vel at mærke tabes noget på gulvet.

 

Udbyttet

Efter disse 3 workshops, er der skabt endnu bredere forståelse for kunderne og deres adfærd på tværs af salg og service. Men endnu vigtigere skaber vi klarsyn for afdelingernes forskellige arbejde med kunderne, forståelse for hvor det sommetider går galt, og vigtigst af alt – konkrete løsninger til forbedret kundeoplevelse og kundeimpact.

Vil I skridtet videre kobler vi en afsluttende workshop på for lederne.

Her udfordrer og drøfter vi med hinanden, hvad der er den mest langsigtede løsning og hvorledes den eksekveres – også om 1, 2 og 3 år.

Er du nysgerrig på at høre mere, så kontakt os her:

Kontakt