Foredrag om salg

Hvis du vil have et fagligt indhold, der skaber motivation, kampgejst og virketrang på eksempelvis dit salgskickoff. Vi kommer forbi med et foredrag, der er tilpasset din organisations behov og ønsker – du skal dog tage højde for, at vi ikke er bange for at stikke til dig og dine medarbejdere.

DU følger jo ikke op! Her er årsagen, og det du skal gøre ved det

Mere af det samme er ikke løsningen – faktisk er det en del af problemet. Med udgangspunkt i salgsteorien får du forklaringen på, ikke alene hvorfor du ikke får fulgt (nok) op på de svære sager, som typisk også indeholder et stort forretningsmæssigt potentiale.

På skuldrene af mere end 150 års best practice og de seneste videnskabelige erkendelser i salg

Vi går sammen på opdagelse i svarene på ”hvad der gør forskellen” på tværs af de dominerende salgstraditioner. Deltagerne udfordres på deres tænkning om salg, deres fokus og ikke mindst hvordan de lykkes i dag. Foredraget tager udgangspunkt i Nicolai Jaques Sørensens bog, ”Forstå salg og find din egen vej”. Du kan læse første kapitel her og købe bogen her.
Foredragene har typisk varighed af 1,5 til 2 timers varighed, men tilpasses naturligvis jeres situation, ønsker og behov.

Vil I inspireres, provokeres eller ikke gå glip af nye tanker, der kan skabe nye handlinger?
Kontakt Sales Diversity Lab i dag