Er du sulten på at øge din performance?
….og villig til at gøre en indsats?

Så er her metoden, der giver dig resultaterne,
uden at du slider dig selv ihjel

Nøglen til det er at skifte perspektiv…
….og gøre dig klar på at høste STORE gevinster


Hvad er det egentlig der gør forskellen i salg? Dette spørgsmål har virksomheder, konsulenter og forskere arbejdet i mere end 150 år på at besvare – og der er mange gode bud, men ingen af dem kan stå alene. Vi stiller os på skuldrene af den eksisterende viden og er sammen nysgerrige på de vigtigste hovedstrømninger i det ocean af svar der er på spørgsmålet.


Kan du sige ja til en eller flere af følgende udsagn er du i målgruppen

 • Søger du vejen til at vinde de svære ordrer, hvor der er meget på spil, ved at skille dig ud fra konkurrenterne?
 • Kunne det være fedt at få energien og arbejdsglæden tilbage! Når ”mere-af-det-samme” IKKE virker, så gør noget andet, spørgsmålet er bare HVAD – tilmeld dig og få svaret!
 • Vil du høre hvad forskerne fandt ud af, da de undersøgte hvad der gjorde forskellen - både før og efter finanskrisen – gør dig klar til at blive overrasket!
 • Kunne tu tænke dig at mestre salg på alle platforme - find ud af hvad der gør forskellen på sociale medier, i kundemødet og i telefonen – og vind ordrer du ikke tør drømme om.


Intensiv salgstræning 3*3 timer

…det eneste du forpligter dig til er, at du går hjem og bruger det

ALT overflødigt er skåret væk, UDEN at du skal læse en masse derhjemme (der er jo ikke tale om selvstudier). Når vi mødes er vi i arbejdstøjet, og du bliver gennem forløbet guidet igennem fire af de vigtigste (og mest effektive) ”salgsskoler”.

Du planlægger hvordan du griber de aktuelle kundesager du har medbragt an ud fra hvert perspektiv – og vi forventer at du går direkte hjem og bruger det (men bare rolig, du vil næsten ikke kunne vente til vi er færdige førend du får lov at prøve det af).

Du kommer til at opleve en proces, hvor du systematisk gennemgår de muligheder hver af perspektiverne tilbyder på en aktuel sag, for derefter at tage det bedste fra alle verdner og vinde sagen.

 

Det du IKKE får - Et refleksionsforløb, hvor vi smager på forskellige vinkler og dykker ned i nuancerne der gør en forskel – forløbet handler om dine RESULTATER, og du kommer til at arbejde med dine egne aktuelle kundesager.


Hvem er forløbet målrettet?

 • Sælgeren der ikke ønsker at tilbringe timer og atter timer på et salgskursus, men som gerne vil gøre en forskel UDE HOS KUNDERNE
 • Sælgere der oplever benhård (pris)konkurrence og som dagligt kæmper for at skille sig ud fra mængden
 • Sælgere der har længerevarende salgsprocesser (mere end et halvt år)


Hvem er det ikke til?

 • Sælgere der kun har en enkelt berøring med kunden
 • Sælgere der har et enkelt (eller ganske få) produkter/ydelser, der kan karakteriseres som standardvarer/ commodities (uden mulighed for modificering(tilretning til kunden)


Praktiske forhold

Hvornår?  Vi starter løbende op – skriv dig op her, hvis du kunne tænke dig at vide hvor og hvornår næste hold kører.

Hvor: Hver af de tre dage gennemføres på Malt, Ceresbyen 63 C, 8000 Århus C

(parkering: Q-Park, Ceres Byen, Ceres Allé 2, 8000 Århus C)

Hvor meget koster det: 4.800,- for 3 mødegange, inkl. kaffe/the, frugt og en let-servering (så du ikke dør af sult, men så du samtidig kan nå hjem og spise med familien).

Tilmelding: sker ved at skrive til tilmeld@SalesDiversityLab.com ( skriv ”Fast Track” i emnefeltet). Oplyses ved tilmelding:

 • Deltager navn(e)
 • Virksomhed
 • Mailadresse og telefonnummer
 • Faktureringsadresse. (ved tilmelding sendes faktura umiddelbart efter)


Indhold

Mødegang 1 + 2

Klassisk salg og Løsningssalg, Challenger Sale og Pitching. De vigtigste værktøjer og største forskelle. Vi laver en styret proces, hvor du med udgangspunkt i egne produkter/ydelser anvender de vigtigste metoder som hvert perspektiv indeholder. 

Mødegang 3

Pragmatisk refleksiv anvendelse af alle metoder. Hver deltager medbringer en konkret sag (enten én som vi skal ud på = forberedelse, eller en som skal ripostes/reboundes). Vi anvender alle fire perspektiver på sagen i grupper, og laver derfra en strategi for at vinde kunden/sagen.