Nicolai Jaques Sørensen

Vi kan lige så godt indlede med, at Nicolai har læst alle de bøger om salg, du ikke selv orker. Og oven i det har han også skrevet sin egen mursten om emnet. Den kan du i øvrigt købe her.

Helt konkret har Nicolai hjulpet flere af Danmarks største organisationer med flere facetter af salg – både med direkte salgscoaching og træning af salgschefer, så de efterfølgende selv kunne stå for det. På den måde slap de også for at have Nicolai rendende i tide og utide, hvilket i øvrigt er en fordel, der er indbygget i udviklingsprocessen.

Kommer du og Nicolai til at samarbejde om salgstræning, bliver du højst sandsynligt præsenteret for hans særlige RVR-princip, som beskrives nærmere i faktaboksen lidt længere nede. For ønsker du at flytte dine sælgere fagligt, og sikre effekten af træningsindsatserne på længere sigt er RVR-princippet obligatorisk.

”Dine sælger og dit salg kommer aldrig til at flytte sig fagligt, hvis ikke der tænkes ud over salgsteknikker eller den samme tilgang hver gang. For at bruge en analogi, så er det nemt at tabe sig ved at skrue ned for maden og op for træningen. Men skal du holde vægten, skal du etablere nye vaner. Sørg for, at de nye vaner skaber variation og ikke blot er en fortsættelse af dem, der skabte det oprindelige vægttab- Ellers bliver det hurtigt monotont og kedeligt – og det bliver nemt at glide tilbage til udgangspunktet. Det er her, vi kan hjælpe dig med RVR-princippet.”
Nicolai Jaques Sørensen, Sales Diversity Lab

Hvad er RVR-princippet?

Repetition – Kontinuerlig træning af kognitive færdigheder er præcis lige så nødvendig, som kontinuerlig træning af fysikken, når du vil i topform. Jo mere du træner, desto dygtigere bliver du.

Variation – Nøglen til succesfuld træning er forskellige træningsindsatser. Erfaringen viser tydeligt, at motivationen, engagementet og interessen forsvinder som dug for solen, når vi hovedløst sættes til at gøre det samme om og om igen.

Refleksion – Forskellen på amatører og professionelle er, at amatørerne typisk følger det, der intuitivt føles rigtigt. Den professionelle ved, hvornår intuitionen skal følges, og hvornår en anden handling er mere fordelagtig.

Hvorfor? Fordi det er den eneste model, der har vist sig at fungere professionelt – også i længden.
Vil du vide mere om RVR-princippet, kan du kontakte Nicolai direkte her.

Curricilum vitae

Cand. Merc. i organisation og strategi
MBA i Business Psychology
BA i politik, administration og samfundsfag
Ekstern lektor, AAU
Sales Competence Developer, Vestas
Premierløjtnant, Forsvaret