Webinar - Udvidet salg

Webinaret er for dig, der arbejder med BtB-salg på det professionelle marked.

Om du møder kunderne fysisk, online eller via telefonen er underordnet, idet metoderne er de samme, selvom de bringes i anvendelse via forskellige kanaler.

Det er for dig, som har været på salgskursus før, men har brug for ny viden og nye veje at gå indenfor netop dette felt.

Ønsker du en personlig udviklingsrejse, samt få styr på din tænkning inden for salg? Så er lige netop dette webinar noget for dig.

Her vil vi bl.a. komme ind på emner som, hvorfor det kan være supersvært at følge (nok) op i rollen som sælger. Derudover vil vi punktere nogle af de antagelser, der er i salg, og som står i vejen for vores (sælgernes) succes.
Vi vil også tage en tour igennem salgsfagets historiske udvikling, de vigtigste nybrud og ikke mindst, hvordan vi kan udnytte den samlede viden om salg i det daglige arbejde.

Pointen med dette er, at vi punkterer myten om, at du bare skal arbejde mere og hårdere, hvis du vil lykkes i salg. Vi løfter også sløret for, hvordan du kan arbejde målrettet med at øge din hitrate på nærmest alle kundekontakter.

Alt dette er helt GRATIS og finder sted online d. 2. maj kl. 14:00 – 15:30

Vi ses!

Praktisk information
Dato og tid
Tirsdag 2. maj 2023
Kl. 14:00
Sted

Du modtager inden afholdelse af webinaret en mødeindkaldelse med et link til webinaret

Sidste tilmelding
Tirsdag 2. maj 2023
Tilmeldingsfristen er overskredet eller eventet er allerede afholdt
Se øvrige events
Nicolai Jaques Sørensen
Nicolai har undervist og trænet sælgere gennem de seneste 15 år og har stor erfaring med at hjælpe sælgere til endnu mere succes i salget. Nicolai er forfatter til bogen "Forstå salg og find din egen vej". Bogens indhold danner bl.a. fundamentet for webinaret.