Serviceklubben

I Service Diversity Lab, ved vi, at det at dele erfaringer og høre andres perspektiv kan være med til at skabe nogle af de mest fantastiske løsninger og sublime kundeoplevelser.

Derfor har vi Serviceklubben.

Er der ikke netværk nok?

Jo det har du som udgangspunkt ret i…..men derfor er dette også en klub og ikke et netværk….

ServiceKlubben kombinerer fordelene ved et traditionelt netværk, men er på den anden side meget mere end det. Du kommer selvfølgelig til at mødes med andre, der er lige så passionerede for at arbejde og udvikle sublime services til kunderne, men vi tager den lige skridtet videre og udvikler sammen.

Du skal ikke hjem fra et møde fuld af energi, og så støde på hverdagsmonsteret, så alt går i limbo. Du skal tværtimod hjem med konkrete gode idéer, der kan ”sættes strøm” til og eksekveres på med det samme – og det er ServiceKlubbens medlemmers ansvar. Vi gør det sammen! Service Diversity Lab sørger for rammerne, som primært er onlinemøder, men vi vil også mødes fysisk et par gange i løbet af året. Hvordan det konkret kommer til at forløbe, vil du høre meget mere om.

___________________________For det er et af de få krav der til dig som ønsker at være medlem af klubben. Du skal ikke bare underholdes – du skal udvikle dig, de andre og din serviceafdeling.

Er du vild med idéen og savner andre passionerede servicechefer at dele viden med? Savner du input til dine udfordringer, og vil du have konkrete metoder til at lykkes med dine planer? Så kom med i klubben. Men ServiceKlubben er ikke for alle……

ServiceKlubben er….
  • Eksklusiv for servicechefer og serviceledere
  • En klub med dedikerede servicemembers
  • Kun for dig der prioriterer møderne – ikke for Service Diversity Labs skyld, men for din og de andre deltageres skyld

Er du nysgerrig på at høre mere, så ring til Dan Brandt på 71956858

PRAKTISK

ServiceKlubben er en online serviceklub, men vi vil også gerne mødes i løbet af året. Disse fysiskes møder er ikke planlagte, og du tilmelder dig hvis det passer ind i din kalender.

Traditionelt mødes man i virksomhederne – det gør vi ikke. Det er ikke din virksomhed der er med i klubben – det er dig!

Når vi mødes online i 2 timer, (ca. Hver 6. uge, afhængig af helligdage) er målet, at holde hinanden ajour, og derved sikre at alle stadig er motiverede, oplever succes med de nye tiltag og høster gevinsterne.

Praktisk information
Dato og tid
Fredag 8. maj 2026
Kl. 09:00
Sted

Kontakt Dan Brandt på 71956858 for tilmelding

Sidste tilmelding
Fredag 8. maj 2026
Tilmeld dig her
Tilmeldingsfristen er overskredet eller eventet er allerede afholdt
Se øvrige events
Du kommer til at møde Dan på møderne. Dan er ordstyrer, praktisk gris og ham som sætter temaer i spil og samler trådende på alle møderne i Serviceklubben. Dan har 25 års ledelseserfaring som servicechef og servicedirektør - og har i dag konsulenthuset Group Diversity Lab, sammen med Nicolai Jaques Sørensen.
Nicolai vil også være at finde på de fleste møder. Nicolai har gennem de sidste mange år arbejdet med udvikling af mennesker og organisationer. Nicolai's speciale er at udfordre vores tænkning, for derigennem at vi bliver bedre til at se tingene fra et andet perspektiv.