Servicedagen 2021

Igen i år samler Service Diversity Lab passionerede servicechefer.

Er du servicechef for kundeservice, tekniskservice eller salgsbackup, og brænder du for den gode service og udvikle dette område? Så er denne konferencedag noget for dig.

Ligesom i 2020, er dagen arrangeret således, at der både vil være inspiration at hente fra Service Diversity Lab, og masser af drøftelser ved bordene, hvor du kan høre hvordan andre servicechefer har løst de udfordringer du befinder dig i. Derigennem får du mulighed for at skabe dig et netværk med andre passionerede servicechefer.

Programmet for Servicedagen 2021 er ikke endeligt endnu, men du se nogle af overskrifterne her:

– Velkomst ved Service Diversity Lab

– Tendenser I service anno 2021
– Hvordan oplever vi tendenserne, og hvad kan vi få ud af dem?
– Erfaringsudveksling med andre passionerede servicechefer
– Gæstetaler Anders Bundgaard fra Revisionsfirmaet Vistisen & Lunde.
– Afslutning og åben debat

Praktisk information
Dato og tid
Torsdag 18. november 2021
Kl. 08:30
Sted

LUKKET FOR TILMELDING

Sidste tilmelding
Mandag 8. november 2021
Tilmeldingsfristen er overskredet eller eventet er allerede afholdt
Se øvrige events
Dan Brandt
Dan er stifter af Serviceklubben og Service Diversity Lab. Alt hvad Dan tænker på er at sætte service højest på den strategiske agenda. Via hans mange besøg hos, og dialoger med servicechefer har han et unikt indblik i hvad der sker "derude". Du vil bla. høre mere om de tendenser der er i service og hvad de måske betyder for dig.
Nicolai Sørensen
Nicolai er partner i Service Diversity Lab. Han har +15 års erfaring i uddannelse og træning af sælgere og kundeservicemedarbejdere. Alt hvad Nicolai arbejder med, handler om at vi er forskellige som mennesker, og derfor findes der ikke kun én løsning - men flere
Anders Bundgaard
Anders er partner i revisionsfirmaet Vistisen & Lunde. Du vil kunne høre Anders fortælle om, hvorfor han arbejder med en dedikeret servicestrategi i hans virksomhed - som for nogle måske udefra godt kan lyde til at være lidt "støvet"