Kursus - Servicekommunikation – få større effektivitet og værdi ind i dine samtaler

Hvis du tror at det vigtigste i kundeservice er at gøre alting rigtigt og aldrig lave fejl, tager du grueligt fejl. Selvfølgelig skal tingene være i orden, men det ændrer ikke på, at den måde service opfattes af kunderne har meget mere at gøre med måden du agerer, end de faktiske forhold. Sat lidt på spidsen handler kundernes oplevelse ikke af hvad du gør, men derimod af hvordan du gør det.

Lige præcis det er udgangspunktet for kurset i servicekommunikation – måden vi som kunder opfatter service – både den gode og den dårlige. Derpå bevæger vi os gennem den række af værktøjer der faktisk er til rådighed når du vil hjælpe kunderne på den bedste måde, give dem en forrygende oplevelse og udgå de konflikter der uvægerligt rammer kundeservice fra tid til anden.

Det vil sige at du som deltager kommer til at blive introduceret for en række af de mest effektive kommunikationsmetoder, der giver kunden en oplevelse af formidabel service og samtidig letter arbejdsbyrden for dig.

Læse mere om kurset her

Praktisk information
Dato og tid
Søndag 24. december 2023
Kl. 09:00
Sted

Pris: 3.895 kr. inkl. kursusmateriale

Afholdes i Århus

Sidste tilmelding
Mandag 16. januar 2023
Tilmeldingsfristen er overskredet eller eventet er allerede afholdt
Se øvrige events
Sales Diversity Lab
På kurset møder du Nicolai Jaques Sørensen. Nicolai har undervist og trænet sælgere gennem de seneste 15 år og har stor erfaring med at hjælpe sælgere til endnu mere succes i salget. Nicolai har desuden skrevet og udgivet bogen "Forstå salg og find din egen vej".
På kurset møder du Dan Brandt. Dan har en fortid som chef i kommercielle virksomheder, og har de seneste 5 år arbejdet med udvikling af sælgere. Ud over at træne sælgere arbejder Dan med udvikling og træning af servicefunktioner - såsom kundeservice, salgsupport og fieldservice.