Kursus - Konflikthåndtering i kundeservice

Ønsker du mere succes med de svære samtaler i kundeservice? Så er dette kursus noget for dig!

Du er ansat som virksomhedens ansigt udadtil, men betyder det at du skal finde dig i hvad som helst? Det korte svar er nej.

Hvordan serverer du et for kunden dårligt budskab på en god måde? Hvordan afviser du kunden, så vedkommende føler sig godt behandlet, og hvordan behandler du kunden der ringer og brokker sig, uden at det automatisk medfører tilsvining af dig som person? Dit ansvar er enormt, for hvis du taber hovedet i kundesamtalerne, taber din virksomhed enorme summer. På SoMe tager det få minutter førend en enkelt dårlig oplevelse spreder sig og resulterer i en shitstorm, der kan få nærmest fatale konsekvenser.

Men hvad skal du gøre? Først og fremmest skal du give kunderne det de har krav på – god service. Men det er vigtigt at pointere i den forbindelse at det IKKE er ensbetydende med at kunden ALTID har ret. Det hele står og falder med MÅDEN du gør det på, hvilket er omdrejningspunktet for kurset.

Vil du have svar på ovenstående og mange flere spørgsmål, så meld dig til kurset.

Læs mere om kurset her

Praktisk information
Dato og tid
Tirsdag 5. september 2023
Kl. 09:00
Sted

Pris: 3.895 kr. inkl. kursusmateriale

Afholdes i Århus

Sidste tilmelding
Fredag 11. august 2023
Tilmeld dig her
Tilmeldingsfristen er overskredet eller eventet er allerede afholdt
Se øvrige events
Sales Diversity Lab
På kurset møder du Nicolai Jaques Sørensen. Nicolai har undervist og trænet sælgere gennem de seneste 15 år og har stor erfaring med at hjælpe sælgere til endnu mere succes i salget. Nicolai har desuden skrevet og udgivet bogen "Forstå salg og find din egen vej".
På kurset møder du Dan Brandt. Dan har en fortid som chef i kommercielle virksomheder, og har de seneste 5 år arbejdet med udvikling af sælgere. Ud over at træne sælgere arbejder Dan med udvikling og træning af servicefunktioner - såsom kundeservice, salgsupport og fieldservice.