Kursus - Basissalg

Ønsker du succes med salg til både nuværende og kommende kunder? Så er dette kursus noget for dig!
Succes med salg, både til nuværende og til kommende kunder er altafgørende for en virksomheds fremgang. Det stiller store krav til sælgerne at tage ansvar for og ikke mindst at opnå kontinuerlig succes med denne nøglefunktion.

Den fødte sælger findes ikke – det er en sandhed med modifikationer, fordi salg i høj grad handler om mennesker og kommunikation. Nogle er født med et talent for at kunne ”tale med alle”, hvilket kan være et godt udgangspunkt. Men det ikke nok alene – der skal mere til.

Udvikling af salgskompetencer kan betragtes som at lære et håndværk, der består af mange forskellige færdigheder. Det kræver øvelse og træning. Men først og fremmest kræver det overblik over det der gør forskellen for kunden og som resulterer i en købsbeslutning. Det er heldigvis sat på formel for mere end 150 år siden, hvilket vi udbyder som et åbent kursus hen over 2 dage, efterfulgt af en guide til effektivt at få succes med salg.

Praktisk information
Dato og tid
Onsdag 24. maj 2023
Kl. 09:00
Sted

Kurset afholdes i Århus

Pris: kr. 8.995,- ekskl. moms og overnatning

Sidste tilmelding
Fredag 12. maj 2023
Tilmeld dig her
Tilmeldingsfristen er overskredet eller eventet er allerede afholdt
Se øvrige events
Sales Diversity Lab
På kurset møder du Nicolai Jaques Sørensen. Nicolai har undervist og trænet sælgere gennem de seneste 15 år og har stor erfaring med at hjælpe sælgere til endnu mere succes i salget. Nicolai har desuden skrevet og udgivet bogen "Forstå salg og find din egen vej".
På kurset møder du Dan Brandt. Dan har en fortid som chef i kommercielle virksomheder, og har de seneste 5 år arbejdet med udvikling af sælgere. Ud over at træne sælgere arbejder Dan med udvikling og træning af servicefunktioner - såsom kundeservice, salgsupport og fieldservice.