Webinar om de svære samtaler i kundeservice

Der er formentlig ingen der, IKKE har hørt om, hvor travl kundeservice i energiselskaberne har det lige nu. Og der er formentlig ingen af os, som ikke selv holder øje med vores forbrug og regninger som en følge af inflation og uro i Europa?
Lige nu er der stormvejr i mange kundeserviceafdelinger. Og flere steder er der ligefrem vejr af decideret orkan.
Det efterlader frustrerede kunder, som forsøger at finde en løsning på de her og nu problemer de møder, men det efterlader desuden kundeservicemedarbejdere med mere travlt end normalt – endda så travlt, at nogle er nødt til at lukke telefonen for at følge med.
Det er det værste mareridt for dig i kundeservice, da det på ingen måde beskriver god service. Det ligger ikke i dna’et IKKE at kunne hjælpe kunderne på bedst mulig måde, og det giver ondt i maven. Da væsentlig flere kundesamtaler er med frustrerede og sure kunder, hvor samtalen er præget af flere hårde ord og anklager end normalt – nogle endda direkte personlige angreb på dig.
Det smerter mit blødende kundeservicehjerte. Fordi medarbejdere bliver slidte og kede af det, og kunderne oplever alt andet end fremragende service.
For hverken kunde eller servicemedarbejderen glæder det, at de har onde intentioner – tværtimod.
Derfor holder vi nu et GRATIS webinar, hvor vi på 1,5 timer præsenterer dig, der arbejder i kundeservice for nogle metoder til at håndtere de svære samtaler. Måske kender du allerede nogle metoder, men netop nu hvor du med fordel kan bruge metoderne, skal de måske støves af.
På webinaret får du konkrete metoder til at håndtere den svære samtale, men du får også tips og tricks til IKKE at tage arbejdsdagen med hjem.
Webinaret afholdes online den tirsdag den 29.11 klokken 14.30 – 16.00 og torsdag den 1.12 klokken 16.00 – 17.30
Du vil efter webinaret modtage webinarets indhold på email.

Ved tilmelding af vores gratis webinar giver du samtidig samtykke til, at vi må kontakte dig efterfølgende.

Praktisk information
Dato og tid
Tirsdag 29. november 2022
Kl. 14:30
Sted

Du vil inden webinaret modtage et link til webinaret

Sidste tilmelding
Mandag 28. november 2022
Tilmeldingsfristen er overskredet eller eventet er allerede afholdt
Se øvrige events
Dan Brandt
Webinaret afholdes af Dan Brandt fra Service Diversity Lab. Dan er en af stifterne bag Service Diversity Lab som hjælper kundeserviceafdelinger til bedre medarbejder- og kundeoplevelser, og har med mange års erfaring som kundeservicechef i større danske virksomheder, selv været tæt på de svære kundedialoger.
Nicolai Sørensen
Nicolai har igennem de sidste 15 år arbejdet med kommunikation, og trænet medarbejdere i kundedialoger - herunder de svære samtaler. Nicolai er medstifter af Service Diversity Lab.