Temadag om bæredygtighed

Temadag – bæredygtighed

”Fra lovgivning og strategi – til bæredygtig business”

Sales Diversity Lab samler salgschefer, ejerledere og andre med et kommercielt ansvar, til en temadag om bæredygtighed og salg.

Fokus på klimaforandring og ressourceknaphed er et fælles ansvar.

I en verden der er under konstant pres på vores fælles klima, handler det om at handle.

Fremtiden afhænger af de valg vi træffer i dag, og vil I være en af de virksomheder som går forrest skal der handles nu. Og I er formentlig allerede i gang?

Mange virksomheder har allerede iværksat interne aktiviteter med stort fokus på bæredygtighed. Aktiviteter der spænder fra minimering af ressourceforbrug i administrationen, implementering af el-køretøjer til mindre co2 udledning i produktionen. Og mange virksomheder arbejder allerede med ESG- og CSRrapportering.

Høster I de kommercielle gevinster?

I 2024 træder de nye EU-krav til ESG-rapportering i kraft.

Men hvad betyder dette fokus egentligt kommercielt? Hvordan omsættes jeres sublime initiativer til kommercielle aktiviteter, og gør det egentlig en forskel i samhandlen med dine kunder?

Svaret til dette er JA! Er du en af dem der er endnu mere nysgerrig på hvorfor svaret er JA og hvordan du kan arbejde kommercielt med bæredygtighed? Så er det nu du skal tilmelde dig nedenfor. Kan du derimod ikke se at et bæredygtigt fokus, værdien at fortælle dine kunder om jeres bæredygtige initiativer og arbejde kommercielt er relevant for jeres virksomhed, så er denne dag vi holder i Århus ikke for dig.

Du kan se det fulde program for dagen her Temadag – Bæredygtighed

Praktisk information
Dato og tid
Onsdag 19. april 2023
Kl. 08:30
Sted

Pris: kr. 1.895,- ekskl. moms

Temadagen afholdes på hotel Guest Apart i Århus N.

Du modtager inden eventet nærmere besked med praktiske deltaljer for dagen

Sidste tilmelding
Fredag 7. april 2023
Tilmeld dig her
Tilmeldingsfristen er overskredet eller eventet er allerede afholdt
Se øvrige events
Nicolai Jaques Sørensen
Nicolai har undervist og trænet sælgere gennem de seneste 15 år og har stor erfaring med at hjælpe sælgere til endnu mere succes i salget. Nicolai er forfatter til bogen "Forstå salg og find din egen vej". Bogens indhold danner bl.a. fundamentet for webinaret.
Dan Brandt
Dan har en fortid som chef i kommercielle virksomheder, og har de seneste 5 år arbejdet med udvikling af sælgere. Ud over at træne sælgere arbejder Dan med udvikling og træning af servicefunktioner - såsom kundeservice, salgsupport og fieldservice.
Martin Svejstrup
Mascot International – Martin Svejstrup Hør Martin fortælle hvorledes Mascot International arbejder med bæredygtighed fra produktion til re-use af arbejdstøj, og hvilken forskel dette fokus gør ved salgsstyrkens mindset og motivation.
Metin Aydin
Mød Metin som er selvstændig arkitekt og medlem af Århus byråd. Her er Metin medlem af flere udvalg, bl.a. Klima- Og Bæredygtighedsudvalget.