Home

Partnerskab udviklede rummeligt salgsakademi

home er en af Danmarks største ejendomsmæglerkæder og har over 110 franchisteagere med i alt ca. 180 home-forretninger og ca. 900 ansatte i hele landet. Kæden er ejet af Realkredit Danmark og omsætter årligt boliger for ca. 30 mia. kroner. Ud over ejendomsmægling arbejder home med projektudvikling, projektsalg af lejligheder, rækkehuse, villaer og andre boliger.

Udfordringen

Anne Mette Stender er HR-chef for kæden, og står for efteruddannelse af homes mæglere og ledere på home University. Der er tale om et omfangsrigt efteruddannelsesprogram, og Anne Mette ledte efter et konsulenthus, der kunne hjælpe med udvikling af salgskurser – der vel at mærke kunne rumme både den erfarne mægler med +35 år i branchen, den unge nyuddannede mægler og alle dem indimellem, der hver har sine udfordringer og ønsker til videre udvikling.

Løsningen

Da home især lagde vægt på, at de ledte efter mere end blot en leverandør – nemlig en samarbejdspartner, man kunne vokse sammen med, faldt valget på Sales Diversity Lab. Vi udviklede en bred pallette af kurser med fokus på diverse facetter af salg med det gennemgående princip, at teorierne skal omsættes til praksis som en del af træningen. Derfor står intet kursus alene, da det er i hverdagen, at gevinsten hjemtages – der spiller Sales Diversity Lab en afgørende rolle.

Læs Anne Mettes egen oplevelse med forløbet:

Sales Diversity Lab er forskellen på en leverandør og en samarbejdspartner.
Vi arbejder i home med professionel rådgivning og salg af vores kunders største formue; deres hjem – en opgave vi er stolte af at varetage, og som bliver håndteret af kædens knap 1000 homere.
For hele tiden at mestre denne opgave, har vi et omfangsrigt efteruddannelsesprogram på home University. Her arbejder vi kontinuerligt med viden, holdning og adfærd.
Til at facilitere blandt andet vores salgsuddannelser, har vi igennem mange år benyttet eksterne konsulenthuse. De konsulenter vi benytter, møder som det første et ufravigeligt krav om, at man ikke blot er leverandør af et salgskursus til home-kæden, men indgår i vores team som samarbejdspartner.
Da jeg i efteråret 2018 var på udkig efter nye kræfter til udvikling af en salgsuddannelse, blev jeg anbefalet at tage kontakt til Sales Diversity Lab.
I Dan og Nicolai har jeg fundet et topprofessionelt makkerpar, der udover at favne en stor viden om salg og salgsledelse, også har stor erfaring i eksekvering af salgs-disciplinerne i praksis.
Og så er jeg i den grad blevet mødt af et par energiske og engagerede samarbejdspartnere, der byder ind med masser af muligheder for nytænkning i vores læring, og som har brugt uvurderlig tid og kræfter på at lære homeres DNA at kende. Med det ene formål, at styrke den enkelte home’er, således at vores kunder får den allerbedste oplevelse, når de skal fra hjem til hjem.